Jonas Leksell – en härlig och kunnig föreläsare och konferencier!

Jonas Leksell har ett förflutet som barnprogramledare i bland annat Bolibompa. Han har jobbat med TV och radio sedan 2000 grundstommen inom hans karriär är hans nyfikenheten på företeelser och människor.

Att föra ut ett budskap på ett så enkelt och så roligt sätt som möjligt, det är verkligen Jonas grej. I samspel med arrangör utarbetar Jonas gärna upplägg för ert event där han står för konferenciersskapet. Eller varför inte bjuda in honom som en rolig och inspirerande föreläsare? Allt material anpassas till just er publik och ert tema.

Med sin bakgrund som bland annat polis och offentlig person så har Jonas samlat på sig en massa trix och erfarenheter som blivit till den populära föreläsningen ”Verktyg för ett smidigare liv” – en föreläsning som med en stor portion humor gör vardagen lite roligare, lättare och definitivt mer spännande. Efter att ha tagit del av Jonas föreläsning så har man garanterat fått massor av nya verktyg med sig för ett smidigare liv, eller i alla fall en massa kunskap att stila med.

Vill ni ha en stämningshöjare till ert event? Då är Jonas rätt person för er!