1
1
Stephan Wilson – programledare, moderator och föreläsare med ett engagemang som inspirerar!

 

Stephan Wilson är en populär programledare i TV – han är inte bara uppskattad för sin roll i Lilla Sportspegeln och Bolibompa utan har på senare år även fångat den lite äldre publiken. Med sin serie ”Stephan på glid” fick han tusentals människor att ta ned skidorna från vinden och ge sig ut i spåren igen. Och med ”Mitt Sverige” fick Stephan möjlighet att belysa starka historier och livsöden runt om i vårt avlånga land.

Utöver sitt arbete inom TV är Stephan en populär föreläsare och moderator. Är ni ute efter en samtalsledare som har koll men som samtidigt kan skapa varm stämning – ja då är Stephan rätt person.

Hans styrka ligger i hans sätt att blanda humor med allvar, han bjuder på sig själv och delar med sig av självupplevda händelser, något som skapar igenkänning hos publiken. Vilken målgruppen än är så kan den alltid ta med sig något från en förelsäning med Stephan.

Stephan vill ingjuta hopp och styrka hos barn och unga – såväl mental som fysisk sådan.
Han skräddarsyr föreläsningar efter önskemål från kund, här följer nu några av hans mest populära:

En fysisk föreläsning med Stephan!

Alla barn har rätt att ha det bra – enligt Barnkonventionen!
Stephan föreläser på ett sätt som berör och som barn och ungdomar begriper. Han berättar om situationer där man är utsatt fast man kanske inte förstår det själv. Viktigt i hans budskap är att det faktiskt finns hjälp att få. Med hjälp av bilder, film och musik informerar Stephan sin publik. Han stärker självkänslan och ökar medvetandet hos sina åhörare!

Sverige – gul & blå! Är Sverige främlingsfientligt?
Ett laddat & aktuellt ämne som inte alltid är så lätt att prata om men Stephan tar med publiken på en underhållande och insiktsfull workshop där åhörarna är med och deltar och diskuterar.

Från IG till Teve – hur man från ett hopplöst tillstånd kan vända till att inge hopp till andra.
En berörande och inspirerande berättelse som startar i orienten och landar i Mälardalen. Föreläsningen handlar om hur livet kan vända från isande kyla och bristande tro på sig själv till stärkt självkänsla med hjälp av bra förebilder och mentorer. Den här föreläsningen är utmärkt för att motivera och inspirera företag och personal.